Штаны с начесом Lets play

Дитяча водолазка – основа гардеробу

 

Дитяча водолазка – сучасна і вкрай необхідна деталь гардеробу, як хлопчика так і дівчинки.дитяча водолазка

Гольф дозволяє створювати велику кількість цікавих образів завдяки своїй універсальності. З цієї причини дитяча водолазка користується такою популярністю серед батьків і їхніх чад. Її можна одягнути практично під будь-що. Тим більше що в інтернет-магазині “Modnissimo” є велика різноманітність і святкових і щоденних гольфів. Вони стануть в нагоді в дитячому саду, на святковому ранку, в школі або на дитячому майданчику. Водолазки носять як теплою осінню, так і холодною зимою, залежно від матеріалу виготовлення та наявності начосом.

На що звернути увагу обираючи

гольф дитині

Розмір дитячої водолазки. Це найперше і мабуть найважливіше, на що слід звернути вашу увагу при виборі дитячого одягу.

дитяча ментолова водолазка
водолазка ангора софт

Виріб не повинен бути ні занадто довгим, ні коротким, ні сильно облягати фігуру. Не варто купувати дитячий гольф з сильним запасом, так би мовити «на виріст». У такій водолазці дитина буде відчувати тільки постійний дискомфорт. Дитячий одяг слід купувати чітко за розміром, а для цього звертайте увагу на виміри вироби. Матеріал дитячої водолазки. Віддавайте перевагу натуральним тканинам. Саме в них дитина буде відчувати себе максимально комфортно, а на шкірі не виникнуть роздратування. Синтетичні матеріали на відміну від натуральних не дають шкірі «дихати» і можуть натирати при рухах.

  • Інтерлок – це м’яке полотно, з 100% бавовни, в якому лицьова і виворітна сторона виглядають однаково.

  • Кулір – найтонше полотно (100% бавовна), яке чудово тягнеться в ширину і практично не тягнеться в довжину. Рубчик, начісування – тепла осінньо-зимовий приємна до тіла тканину, яка зігріє ваше чадо в будь-який холод.

  • Кочкорс – 100% натуральне полотно, з фактурою, схожою на англійську гумку. Це полотно добре тягнеться, при цьому зберігаючи свою форму

Дизайн і фасон дитячої водолазки. Дизайн краще підбирати разом з дитиною, або повністю покластися на смакові переваги вашого чада. У маленьких модників вже сформувався свій смак і вони із задоволенням візьмуть участь в процесі вибору.

Колір дитячої водолазки. Підбираючи колір гольфу для дівчинки слід уникати похмурих кольорів (чорного, коричневого, сірого). Одяг для маленьких принцес повинна бути яскравою і життєрадісною. А ось при виборі кольору водолазки для хлопчика – все з точністю навпаки.

У своєму виборі кольорів істотну роль грає кольороподіл дитини. Світло-русявого дівчаткам з блакитними очима підходять рожеві, бірюзові, бордові, фіолетові і темно-сині тони. Рудим і світло-каштановим красуням більше підійдуть теплі відтінки червоного, жовтого, коралового, зеленого і бежевого.

Дитяча водолазка з начосом

Щільність тканини – ще один важливий критерій для вибору.

  • На демісезонний період варто купити водолазку з легких тканин (кулірка, інтерлок, рубчик без начісування).
  • Взимку дитини виручить варіант водолазки з начосом.

Рубчик з начосом – це універсальна і дуже тепла тканина, яка ідеально підходить для пошиття дитячого водолазки. Її основа – бавовна, з невеликим додаванням лайкри. У процентному співвідношенні 95: 5.

Завдяки такому складу ткани гольф із рубчика с начосом добре тягнеться.

А надіти / зняти його через голову не складе ніяких проблем, без додаткових зусиль і дискомфорту Водолазка з начосом витримує численні прання, при цьому не деформується. Навіть у сильний мороз водолазка з начосом, надіта під куртку, впорається зі своїми завданнями.