кігурумі для діток

Істория виникнення кігурумі

Кігурумі– це плюшеві комбінезончики в виді тварин чи мягких іграшок в людський зріст. кигуруми синий Зайка

Перші кігурумі прийшли до нас з Японії і спочатку використовувалися як ростові костюми для свят. Найбільше вони полюбилися аніматорам, які використовували такі комбінезони для створення святкової атмосфери на різних заходах і вечірках для розваги глядачів. Сьогодні одягнених в кігурумі хлопців можна зустріти практично в кожному торгово-розважальному центрі, тематичних парках або на аніме фестивалях. Веселі комбінезони-костюми особливо сподобалися діткам і з часом стали домашніми. Так з’явилася затишна і м’яка піжама.

Різновиди та способи застосування

Варіантів застосування кігурумі дуже багато. Кігурумі "Панда"Більшість вважає за краще використовувати їх для сну в якості забавною піжами або домашнього костюма. Деякі вважають за краще відвідувати в них піжамні вечірки, новорічні ранки, оригінальні заходи. Сучасна текстильна промисловість пропонує широкий вибір тканин придатних для пошиття махрових кобінезонов. Особливий тактильний комфорт забезпечують такі тканини: 

  • бавовна;
  • велсофт;
  • фліс;
  • велюр.

Одяг з них відрізняється гігроскопічністю і має кондиціонуючі властивості. Як зимового варіанту рекомендуємо моделі з Вельсофт, а влітку доречні легкі бавовняні варіанти. Як демісезонного варіанту може бути тонка бавовняна модель з легким начосом.

Як обрати розмір кігурумі

Ясельний комбінезон "Єдиноріжка"Знаючи зріст того, кому хочете вибрати або подарувати кігурумі – ви зможете підібрати точний розмір, який сяде ідеально. Для цього абсолютно не потрібно знімати додаткові мірки, довжину рук, ніг, або обсяг талії і стегон. Справа в тому, що кігурумі виконані у вільному крої, і якщо рукава, і штанини будуть злегка звисати – це тільки плюс. Адже тоді така весела піжама виглядає більш гармонійно, і дозволить дитині відчути себе набагато зручніше.

В інтернет-магазині «Modnissimo» розміри кігурумі точно відповідають заявленим параметрам. Вони не маломерять, і тому ви абсолютно без ризику можете вибрати покупку онлайн, не хвилюючись, що не підійде розмір.

 

Залишити відповідь